• On sale!
  • -€45.00

Volare Rose Kinderfiets - 12 inch

De Rose 12 inch kinderfiets maakt het leren fietsen voor ieder kind tot een feestelijke gebeurtenis!

Het is echter belangrijk om veiligheid voorop te stellen en daarom is deze geweldige fiets uitgerust met zowel een handrem als een terugtraprem en afneembare zijwieltjes.

Bovendien is er ook aandacht besteed aan het comfort van de fiets.

De mooie roze Rose fiets beschikt over een comfortabel zadel, een poppenzitje en een mandje.

Het zadel en het stuur zijn beide in hoogte verstelbaar, zodat kinderen zo lang mogelijk van de fiets kunnen genieten.

Het is een luxe dat de Rose 12 inch fiets al voor 95% is afgemonteerd, waardoor deze extra gemakkelijk in elkaar te zetten is.

€174.98
€129.98 Save €45.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De Rose 12 inch kinderfiets is de perfecte fiets om je kind te leren fietsen en ze te helpen bij het ontdekken van de wereld op twee wielen. Het leren fietsen is niet alleen spannend voor kinderen, het is ook een belangrijke mijlpaal in hun leven. Met de Rose fiets kunnen kinderen op een veilige en comfortabele manier leren fietsen.

Veiligheid is van het grootste belang, en daarom heeft deze fiets zowel een handrem als een terugtraprem, zodat kinderen gemakkelijk en veilig kunnen remmen. Ook zijn de zijwieltjes afneembaar, zodat kinderen op hun eigen tempo kunnen leren fietsen. Op deze manier kunnen ze hun balans vinden en de volgende stap zetten zonder afhankelijk te zijn van zijwieltjes.

Naast veiligheid is er ook veel aandacht besteed aan het comfort van de fiets. Het zadel van de Rose 12 inch kinderfiets is zacht en comfortabel, zodat kinderen urenlang kunnen fietsen zonder last te krijgen van hun zitvlak. Bovendien beschikt de fiets over een poppenzitje en een mandje, zodat kinderen hun favoriete pop of knuffel mee kunnen nemen tijdens het fietsen.

De Rose 12 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen van 3 tot 4,5 jaar oud, met een binnenbeenlengte van 45 cm tot 49 cm. Het netto gewicht van de fiets is 9,5 kg en de maximale belastbaarheid is 60 kg. De fiets is voor 95% afgemonteerd, wat betekent dat de fiets extra makkelijk in elkaar te zetten is. De fiets is geschikt voor meisjes en heeft een mooi roze kleur.

Met de verstelbare stuurhoogte en de verstelbare spaken in de stalen velgen kan de fiets perfect worden afgesteld op de grootte van je kind. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige fietservaring. De gesloten kettingkast beschermt de ketting en voorkomt dat kleding vast komt te zitten. De luchtbanden zorgen voor een comfortabele rit op elke ondergrond.

Kortom, de Rose 12 inch kinderfiets is de perfecte fiets voor kinderen om op een veilige en comfortabele manier te leren fietsen. Het is een geweldige investering in de toekomst van je kind en zal hen helpen om het plezier van het fietsen te ontdekken en te genieten van hun avonturen op de fiets!

81203
48 Items

Data sheet

inches
12
Colour
Pink
White
Age
3 - 4
Gears
Nee
Clothing size
92 - 104
Chain guard
Gesloten
Frame height
23 cm
Front brake
Handrem
Rear brake
Terugtraprem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Ja
Basket
Mandje voor en Poppenzitje achter
Suspension
Nee
Handlebar height adjustable
Ja
Inside leg length maximum
49
Net weight
9500