• On sale!
  • -€38.00

Volare Ashley Kinderfiets - 14 inch

De Volare Ashley Kinderfiets 14 inch Wit is de perfecte fiets voor jouw dochter!

Het fraaie bloemenontwerp, het fietsmandje, het poppenzitje en de franjes maken deze fiets tot een feestje om op te rijden.

Daarnaast is deze fiets veilig en van hoge kwaliteit, met enkele handrem en terugtraprem, gesloten kettingkast, in hoogte verstelbaar zadel en stuur en afneembare zijwieltjes. De extra brede en robuuste banden maken deze fiets geschikt voor elk terrein.

Kortom, de perfecte fiets om jouw dochter te leren fietsen en haar te laten genieten van vele avonturen op de weg!

€199.98
€161.98 Save €38.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De Volare Ashley Kinderfiets 14 inch Meisjes Wit is een complete en prachtig uitgeruste fiets die elk meisje zal doen stralen. Met het schattige fietsmandje, het poppenzitje en de vrolijke franjes aan het stuur is deze fiets een absolute droom voor elk jong meisje. Het witte frame is versierd met prachtige bloemetjes in verschillende kleuren, wat deze fiets echt fantastisch maakt om te zien!

De Volare Ashley is echter niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook van hoge kwaliteit en erg veilig. Dankzij de enkele handrem en terugtraprem kan je dochtertje gemakkelijk en veilig afremmen wanneer dat nodig is. Bovendien is de ketting en de tandwielen afgeschermd door een veilige gesloten kettingkast, zodat er geen vuil tussen kan komen en je dochtertje veilig kan fietsen.

Het comfortabele zadel van de Volare Ashley is in hoogte verstelbaar, net als het stuur. Dit betekent dat deze fiets mee kan groeien met je dochtertje en ze er nog lang plezier van kan hebben. Bovendien zijn de zijwieltjes van deze fiets afneembaar, waardoor deze fiets perfect is om op te leren fietsen.

Met de extra brede en robuuste banden van de Volare Ashley Kinderfiets 14 inch Meisjes Wit is geen terrein te gek. Of het nu gaat om een ritje door de buurt of een fietstochtje op onverharde paden, deze fiets kan het allemaal aan.

Kortom, als je op zoek bent naar een prachtige, veilige en kwalitatief hoogwaardige fiets voor je dochtertje, dan is de Volare Ashley Kinderfiets 14 inch Meisjes Wit een uitstekende keuze.

81404
50 Items

Data sheet

inches
14
Colour
Pink
White
Age
3
Gears
Nee
Clothing size
98 - 110
Chain guard
Gesloten
Frame height
23
Front brake
Handrem
Rear brake
Terugtraprem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Ja
Basket
Mandje voor en Poppenzitje achter
Suspension
Nee
Handlebar height adjustable
Ja
Net weight
10500