Loopauto - Lamborghini Sian Wit

Lamborghini Sian, loopauto, duw auto, 2 in 1.

Maak je klaar voor een spannende rit met de 2-in-1 Speelgoed Lamborghini Sian Loopauto en Duwauto!

Deze veelzijdige speelgoedauto biedt dubbel plezier als zowel een loopauto als een duwauto. Met de handige duwstang kunnen ouders de controle behouden en de richting bepalen terwijl kleintjes avontuurlijk rondrijden. De afneembare duwstang, rugleuning en beugels maken het gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van uw kind, waardoor het met hen kan meegroeien.

Het comfortabele zitje met hoge rugleuning zorgt ervoor dat uw kind comfortabel en veilig zit tijdens het spelen. Het stevige ontwerp biedt stabiliteit, zodat uw kleintje vol vertrouwen kan rijden en verkennen. De moderne uitstraling van de Lamborghini Sian voegt een vleugje stijl toe aan het speelplezier.

Geschikt voor kinderen tot 3 jaar en een gewicht tot 20 kg, is deze Speelgoed Lamborghini Sian Loopauto en Duwauto een geweldige metgezel voor de vroege jaren van uw kind. Het stimuleert niet alleen hun motorische vaardigheden en evenwicht, maar ook hun verbeeldingskracht terwijl ze zich voorstellen dat ze in hun eigen supersnelle Lamborghini rijden.

Laat uw kleintje kennismaken met de opwinding van autorijden en avontuur met de 2-in-1 Speelgoed Lamborghini Sian Loopauto en Duwauto. Het is de perfecte keuze voor eindeloos speelplezier en onvergetelijke momenten!

€ 89,00
Inclusief belasting
 

Veiligheid & kwaliteit

 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

 

Retourneren binnen 14 dagen

Eigenschappen: 

- 2 in 1 loopauto, duw auto 

- Bestuurbaar d.m.v. een handige duwstang

- Comfortabel zitje met hoge rugleuning

- Afneembare duwstang, rugleuning en beugels

- Modern en stabiel ontwerp

- Geschikt voor kinderen tot 3 jaar tot 20 kg 

- Afmetingen loopauto: 73 x 32 x 31 cm

 

Kwaliteit: door het productieproces kunnen er enige vegen, schaven, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het elektrisch speelgoed. Onderdelen zijn soms niet 100% naad op naad afgewerkt. Dat is best gebruikelijk en geldt voor alle modellen ongeacht waar u deze aanschaft. Vooral zwart is een kleur waar meer op te zien is.

7423414742718
19 Items