Volare Blue Cruiser Kinderfiets - 12 inch

Ben jij op zoek naar een fiets waarmee jouw kind in stijl kan leren fietsen? Dan is de Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets perfect voor jullie!

Deze gave fiets is niet alleen een plaatje om te zien met zijn mooie blauwe kleur en bruine accenten, maar biedt ook veel veiligheid. Met een handremterugtrapremgesloten kettingkast en afneembare zijwieltjes is jouw kind altijd veilig onderweg. En als klap op de vuurpijl heeft de fiets zelfs een leuke bel!

Maar ook aan het comfort is gedacht. Met een zacht zadel, verstelbare zadel- en stuurhoogte en een uniek frame dat wel tegen een stootje kan, is jouw kind helemaal klaar voor de avonturen op de fiets. 

Dus, waar wacht je nog op? Koop nu de Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets en maak het leren fietsen voor jouw kind een feestje!

€139.98
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets is de perfecte keuze voor jouw kind om veilig, comfortabel en stijlvol te leren fietsen. Met een netto gewicht van 9,0 kg is de fiets gemakkelijk te hanteren voor jouw kind. De binnenbeenlengte van de fiets varieert van 46 cm tot 51 cm, waardoor de fiets geschikt is voor kinderen met een binnenbeenlengte tussen deze maten. De fiets heeft een maximale belastbaarheid van 60 kg, waardoor jouw kind er jarenlang plezier van zal hebben.

De Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets is een beach cruiser, jongensfiets en kinderfiets in één. De fiets is 95% afgemonteerd, waardoor jij de fiets snel en gemakkelijk in elkaar kunt zetten. De fiets heeft een leuke bel, wat een extra leuke touch geeft aan de rit.

De fiets is ontworpen met een frame hoogte van 21,5 cm. De fiets is uitgerust met een terugtraprem achter en een handrem voor voor extra veiligheid. De fiets heeft een 12 inch wielmaat, een gesloten kettingkast, blauwe kleur en is geschikt voor kinderen tussen de 3-4,5 jaar. De banden zijn luchtbanden, het merk is Volare, het stuur is verstelbaar, de velgen zijn van staal met verstelbare spaken en de fiets heeft geen versnellingen. De zadelhoogte is verstelbaar en gemeten vanaf de grond varieert deze van 40 cm tot 45 cm. De fiets heeft afneembare zijwielen en het frame is van metaal.

De Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets is een topkwaliteit fiets waar jouw kind nog jarenlang plezier van zal hebben! Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Volare Blue Cruiser 12 inch kinderfiets online en geef jouw kind de kans om veilig, comfortabel en stijlvol te leren fietsen.

51201
50 Items

Data sheet

inches
12
Colour
Blue
Age
3 - 4
Gears
Nee
Clothing size
92 - 104
Chain guard
Gesloten
Frame height
21
Front brake
Handrem
Rear brake
Terugtraprem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Ja
Handlebar height adjustable
Ja
Net weight
9000