Volare Step - 12 inch Geel

Als u op zoek bent naar een step die perfect aansluit bij de stoere uitstraling van uw kind, dan is de Volare Step absoluut een uitstekende keuze!

Dankzij het stevige en moderne frame, de stoere luchtbanden en de praktische voetrem en handrem zal uw kind zich onverzettelijk en vol zelfvertrouwen op de step begeven.

Bovendien is het stuur in hoogte verstelbaar, zodat de step altijd comfortabel te berijden is, ongeacht de groei van uw kind.

Dus waar wacht u nog op? Investeer in de Volare Step en geef uw kind de kans om op een stijlvolle en veilige manier te genieten van het buitenleven.

€79.98
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De Volare Step is de perfecte keuze voor de stoere jongeren onder ons! Dit product is ontworpen met een modern en sterk frame, robuuste luchtbanden en een handige voetrem op het achterwiel. Daarnaast beschikt de step ook over een handrem voor extra veiligheid en stuurhoogteverstelling, zodat het stuur altijd op de juiste hoogte zit voor uw kind. Bovendien heeft de step een stevige standaard om veilig op te staan.

Onze producten zijn 85% afgemonteerd en het netto gewicht is slechts 5,5 kg. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met een maximaal belastbaargewicht van 30 kg.

Met zijn stoere uiterlijk en kleuren rood en zwart, zal uw kind niet alleen veilig, maar ook stijlvol en trendy rondrijden. Wij raden u wel aan om uw kind altijd een beschermende helm te laten dragen.

In samenvatting, de Volare Step is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook stijlvol en ontworpen om uw kind te voorzien van de beste rijervaring.

Koop nu deze step en zie uw kind stralen tijdens het rondrijden!

1237
3 Items

Data sheet

inches
12
Colour
Yellow
Age
3+ jaar
Gears
Nee
Clothing size
98 - 110
Front brake
Handrem
Rear brake
Voetrem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Nee
Standard
Staal
Handlebar height adjustable
Ja
Net weight
5500