Kids Love Wheelz

Wij van Kids Love Wheelz zijn gek op kinderen. Voor onze kids willen we niks anders dan het aller aller beste. Ze zijn natuurlijk ons grootste bezit. Daarom staat bij ons veiligheid en voorlichting voorop. Als jonge ouders beseften wij dat we een stukje voorlichting miste bij het online kopen van kinderfietsen en andere rijwielen voor onze kids. Wij namen deze beslissing erg serieus en liepen tegen simpele vragen aan waar we bij een online aankoop niet heel makkelijk antwoord op kregen. Zoals bijvoorbeeld het kiezen van de goede maat en/of keuzes omtrent veiligheid en regulatie. Wel wilden wij graag een betere prijs als bij de lokale fietsenhandel. Om bij een lokale fietsenhandelaar vragen beantwoord te krijgen en vervolgens niks te kopen voelde niet goed. Na veel tijd “verspild” te hebben aan het zoeken naar de antwoorden op deze simpele vragen besloten wij dat dit beter kan. Daarom hebben wij een duidelijke maattabel toegevoegd en de voorlichting die wij miste voor het kiezen van de inch maten voor kinderfietsen ook uitgeschreven. Ook hebben wij informatie over de richtlijnen van Veilig Verkeer Nederland toegevoegd over het belang van het dragen van een fietshelm.

Bij het kiezen van een elektrische auto komen ook een aantal keuzes kijken. Zo is bijvoorbeeld de accu sterkte erg belangrijk als je op gras wil gaan rijden, wij willen u hier goed in adviseren om teleurstellingen te voorkomen.

Mochten er toch nog vragen overblijven staan wij natuurlijk voor u klaar. U bent maar een telefoontje verwijderd van het antwoord. Wij van kids love wheelz doen er alles aan om uw kids zo veilig mogelijk te laten genieten van het showen en op avontuur te gaan met hun nieuwe Wheelz!