• On sale!
  • -€55.00
Volare Miracle Cruiser Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Mat Blauw - Prime Collection

Volare Miracle Cruiser Kinderfiets - 14 inch Mat Blauw

De Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch Jongens Mat Blauw is dé perfecte keuze voor stoere jongens die van motorfietsen houden!

Met het aluminium frame is deze fiets superlicht en makkelijk te besturen.

Het comfortabele zadel en de fijne zithouding maken het afleggen van vele kilometers een eitje.

Verder is de fiets voorzien van metalen spatborden, terugtraprem, V-brake voorrem, zijstandaard en gesloten kettingkast.

Dankzij de extra lange zadelpen kan je kind zo lang mogelijk van deze fiets genieten.

Bestel hem nu en maak je kind blij met deze stoere kinderfiets!

€229.98
€174.98 Save €55.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch Jongens Mat Blauw is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stoere kinderfiets voor hun zoon. Het gaaf ogende frame van deze fiets is geïnspireerd op stoere motorfietsen, waardoor je zoon zich een echte bikkel voelt als hij op deze fiets rondrijdt. Maar deze fiets biedt meer dan alleen maar stoer uiterlijk. Het frame van deze Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch Jongens Mat Zwart is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor deze fiets veel lichter is dan vergelijkbare stalen kinderfietsen. Met een gewicht van slechts 10 kilogram is deze fiets gemakkelijk te hanteren en te besturen voor kleine kinderen.

Maar de Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch Jongens Mat Zwart is niet alleen licht in gewicht, maar ook zeer comfortabel. Met het zachte zadel en de fijne zithouding kan je zoon gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Bovendien heeft Volare deze fiets voorzien van stevige metalen spatborden, een terugtraprem, V-brake voorrem, stevige zijstandaard en een veilige gesloten kettingkast. Zo kan je zoon veilig en comfortabel rondrijden.

Daarnaast heeft Volare ook aan de groei van je kind gedacht. Deze Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch Jongens Mat Blauw is uitgerust met een extra lange zadelpen, zodat je kindje zo lang mogelijk van deze fiets kan genieten. De fiets is dus niet alleen stoer en veilig, maar ook praktisch en duurzaam.

Kortom, als je op zoek bent naar een stoere, veilige en comfortabele kinderfiets voor je zoon, dan is de Volare Miracle Cruiser Kinderfiets 14 inch absoluut een goede keuze. Laat je zoon rondrijden als een echte bikkel met deze geweldige fiets!

8715347214868
50 Items

Data sheet

inches
14
Colour
Blue
Age
3
Gears
Nee
Clothing size
98 - 110
Chain guard
Gesloten
Frame height
24 cm
Front brake
Handrem
Rear brake
Terugtraprem
Frame material
Aluminium
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Aluminium
Side wheels
Nee
Basket
Geen
Suspension
Nee
Standard
Ja
Handlebar height adjustable
Ja
Inside leg length maximum
56
Net weight
10000
gemeten van grond
42