Beachwagon LITE® - Zandbruin

Een bolderkar, ook wel bolderwagen genoemd is een super handig product om mee te nemen als je ergens als gezin naar toe gaat.

Door de ruimte die een Beachwagon LITE® biedt is er plek voor je zoontje of dochtertje, maar ook nog voor extra spulletjes om mee te nemen.

Dus gaan jullie gezellig naar het strand of kamperen? Vervoer dan spullen in de Beachwagon LITE®.

Doordat de bolderkar inklapbaar is kun je hem gemakkelijk mee nemen in de auto en zelfs het vliegtuig.

Boodschappen doen of lekker even winkelen met de kinderen? Klap de bolderwagen in en plaats hem in de kofferbak van de auto. Aangekomen bij plaats van bestemming kun je hem weer gemakkelijk uitklappen en gebruiken.

Mochten de kinderen moe worden van het boodschappen doen of winkelen, dan kunnen ze lekker uitrusten in de bolderkar.

Er is tenslotte genoeg ruimte!

€389.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Wil jij een bolderkar die gemakkelijk mee te nemen is op vakantie? Dan is de Beachwagon LITE® echt iets voor jou!

De opvouwbare bolderkar is ideaal om mee te nemen, omdat deze gemakkelijk past in de kofferbak van de auto. Zo kun je de bolderkar in een paar tellen in de auto leggen en kan het avontuur echt beginnen. Zelfs wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, kun je de inklapbare bolderkar meenemen. De Beachwagon LITE® past namelijk prima in het ruim van een vliegtuig, waardoor je op vakantie nog veel plezier zult beleven.

Maar er is meer! De Beachwagon LITE® is een lichtgewicht bolderkar, waardoor zelfs de kinderen hem gemakkelijk kunnen trekken over het zand. Met de veilige stabiele sturing met voorwielen is de bolderkar altijd stabiel en is er geen kantelgevaar. Hierdoor is de bolderkar erg kindvriendelijk en kun je alle benodigdheden gemakkelijk in één keer vervoeren.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Beachwagon LITE® en geniet samen met je kinderen van een zorgeloze vakantie of een dagje strand!

8718627768006
50 Items