• On sale!
  • -€38.00
  • Out-of-Stock

Volare Rose Kinderfiets - 14 inch

De Volare Rose Kinderfiets 14 inch Meisjes Roze is dé perfecte fiets voor jouw dochtertje!

Het vrolijke bloemetjesontwerp en de prachtige roze kleurstelling zorgen ervoor dat deze fiets in de smaak valt bij vele meisjes.

Bovendien is de fiets sterk en modern, heeft het een gesloten kettingkast en zijn het zadel en stuur in hoogte verstelbaar.

De toevoeging van een poppenzitje en handig fietsmandje maken deze fiets extra speciaal.

Met zijwieltjes om te leren fietsen en een terugtraprem en V-brake voorrem voor veiligheid, is deze fiets een uitstekende keuze voor jouw dochter!

€199.98
€161.98 Save €38.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Quantity Out-of-Stock

De Volare Rose Kinderfiets 14 inch Meisjes Roze is de perfecte fiets voor jouw dochtertje. Deze fiets heeft een prachtige roze kleurstelling en vrolijk bloemetjesontwerp, waardoor het een echte meisjesfiets is waar veel meisjes van zullen houden. Het frame van deze fiets is sterk en modern en de gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting en tandwielen veilig zijn afgeschermd. Bovendien zijn het zadel en stuur in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets met je dochtertje kan meegroeien.

Maar dat is nog niet alles. De Volare Rose Kinderfiets 14 inch Meisjes Roze is ook uitgerust met een handig fietsmandje en een poppenzitje, zodat je dochtertje haar favoriete pop of knuffel overal mee naartoe kan nemen. En de leuke slingers aan het stuur en stevige spatborden maken deze fiets helemaal af.

Om je dochtertje goed te leren fietsen, heeft Volare deze fiets voorzien van zijwielen, die gemakkelijk te verwijderen zijn zodra je dochter klaar is om zelfstandig te fietsen. En om haar veiligheid te garanderen, heeft de fiets zowel een terugtraprem als een V-brake voorrem.

Kortom, de Volare Rose Kinderfiets 14 inch Meisjes Roze is niet alleen een mooie en vrolijke fiets, maar ook een zeer praktische en veilige keuze voor jouw dochtertje.

8715347814037

Data sheet

inches
14
Colour
Pink
White
Age
3 - 4
Gears
Nee
Clothing size
98 - 110
Chain guard
Gesloten
Frame height
23
Front brake
Handrem
Rear brake
Terugtraprem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Ja
Basket
Mandje voor en Poppenzitje achter
Suspension
Nee
Handlebar height adjustable
Ja
Net weight
10500