• On sale!
  • -€15.00

Paw Patrol Kinderfiets - 12 inch

De Paw Patrol Kinderfiets 12 inch  is dé perfecte keuze voor kinderen die fan zijn van de populaire televisieserie Paw Patrol!

Met zijn stoere rode frame en unieke Paw Patrol-stickers is de fiets een echte eyecatcher

De fiets wordt geleverd met afneembare zijwielen, brede banden, stevige spatborden en een veilige gesloten kettingkast. Bovendien is de fiets voorzien van twee krachtige handremmen en een comfortabel zadel dat in hoogte verstelbaar is.

Dit, samen met het in hoogte verstelbare stuur, zorgt ervoor dat je kind lekker lang vooruit kan met deze fiets.

De Paw Patrol Kinderfiets 12 inch Jongens Rood Blauw is ideaal als eerste fiets voor je kind en een aanwinst voor elke Paw Patrol fan! Bestel nu en geef je kind de kans om in stijl te rijden met zijn favoriete televisieserie.

€134.98
€119.98 Save €15.00
VAT included
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Ieder kind verdient een geweldige fietservaring en de Paw Patrol 12 inch kinderfiets is hier perfect voor!

De fiets is ontworpen met veiligheid als eerste prioriteit, waardoor je kind zorgeloos kan genieten van het leerproces. Dankzij de twee handremmen (GEEN TERUGTRAPREM), gesloten kettingkast en afneembare zijwieltjes kan je kind zich volledig concentreren op het leren fietsen zonder zich zorgen te hoeven maken over onveilige aspecten van de fiets.

Daarnaast is de fiets voorzien van een bidonhouder met bidon, zodat je kind altijd iets te drinken bij zich heeft. Het stoere rode frame is super stevig en de fiets heeft een comfortabel zacht zadel. Om zo lang mogelijk van de fiets te kunnen genieten zijn het zadel en stuur in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan de fiets groeien met je kind. De 12 inch Paw Patrol fiets is voor 85% afgemonteerd en is een official licensed Paw Patrol product.

De fiets is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 4,5 jaar met een binnenbeenlengte van maximaal 47cm en minimaal 43cm. Het maximaal belastbare gewicht is 60kg. De fiets is verder voorzien van luchtbanden, een gesloten kettingkast, een staal frame met een in hoogte verstelbaar stuur. Dit, samen met de Paw Patrol-stickers, zorgt voor een echte eyecatcher.

De fiets is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 4,5 jaar en biedt een veilige en comfortabele rijervaring. Met de Paw Patrol 12 inch kinderfiets maak je de eerste stap naar de onafhankelijkheid van je kind een feestje! Bestel nu en geef je kind de kans om in stijl te leren fietsen met zijn favoriete karakter uit deze televisieserie. 

61250-CH-IT
50 Items

Data sheet

inches
12
Colour
Blue
Red
Age
3 - 4
Gears
Nee
Clothing size
92 - 104
Chain guard
Gesloten
Frame height
23 cm
Front brake
Handrem
Rear brake
Handrem
Frame material
Metaal
Pneumatic tyres
Luchtbanden
Rims
Staal met verstelbare spaken
Side wheels
Ja
Basket
Nee
Suspension
Nee
Handlebar height adjustable
Ja
Net weight
9000
Disney
Paw Patrol